Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 25 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 400 g mąki chlebowej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 200 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka soli
- 200 g kiełbasy chorizo, pokrojonej w 2 mm plastry
- 60 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w 1 cm kostkę
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 857 kJ / 205 kcal
- Eiwitten
- 9.31 g
- Koolhydraten
- 24.32 g
- Vetten
- 7.83 g
- Vezels
- 1.26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ziołowe bułeczki z pasztetem
1h 10min
Chleb z serem i salami
1h 50min
Chleb z serem i sokiem pomidorowym
1 Std. 45 Min
Ciasteczka z cebulą i kminkiem
50 Min
Carimañolas z mięsem i serem
3h 5min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1h 30min
Smażone bułeczki z wołowiną
1h 30min
Pissaladière - francuska pizza
1 godz. 20 min
Focaccia z kiełbasą
2h
Pizzowe ślimaczki z kurczakiem BBQ
2h 20min
Wieprzowina w tortilli po meksykańsku
3 Std. 50 Min
Precle nadziewane serem, salami i jalapeño
2 godz. 15 min