五香蘿蔔牛肉湯

五香蘿蔔牛肉湯

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 牛腱肉 川燙去血水,切塊(約3公分)
    600 克
  • 800 克
  • 白蘿蔔 切塊
    200 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    100 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    3 大匙
  • 切段
    10 克
  • 五香粉
    1 茶匙
  • 蠔油
    25 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 31.2 g
Calorieën 941 kJ / 224 kcal
Vetten 8.7 g
Vezels 1.2 g
Koolhydraten 3.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...