Apparaten en accessoires
Schokoladen-Karamell-Shortbread
Voorbereiding. 25min
Totaal 4u. 30min
50 Stück
Ingrediënten
-
Mehl320 g
-
Butter kalt, in Stücken250 g
-
Zucker100 g
-
Kakao35 g
-
Ei1
-
gezuckerte Kondensmilch (400 g)1 Dose
-
weiße Schokolade in Stücken450 g
-
Zartbitter-Schokolade (50% Kakao) in Stücken50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
2 g
Calorieën
637 kJ /
152 kcal
Vetten
8 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 1/2016
25 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Mini-Cheesecakes
4u. 30min
Schokoladen-Frischkäse-Tarte
4u. 30min
Chocolate Cheesecake mit Erdnusscreme
6u.
Himbeer-Schoko-Schnitten
9u. 20min
Cheesecake Cookies
2u. 40min
Double Choc Pancakes
40min
Chocolate Mud Cake
1u. 30min
Cheesecake-Cubes
1u.
Marmorierter Brownie-Käsekuchen
8u.
Mini-Cheesecakes
2u.
Cheesecake-Brownies
3u.
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2u. 30min