Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 370 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Ei
- 40 g Öl
- 120 g Wasser
- 10 g Essig
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 200 g Bergkäse, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 200 g Möhren, in Stücken
- 200 g Paprika, gemischt, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Olivenöl
- 300 g Rinderhackfleisch
- 50 g Frühlingszwiebeln, in Ringen (5 mm)
- 35 g Speisestärke
- 2 Eier
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Butter
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1466 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gemüse-Schinken-Pfannkuchen vom Blech
1h
Kartoffel-Flammkuchen
1 godz. 30 min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1h 10 min
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2 Std.
Omas Fingerbaunkerl (Schupfnudeln aus dem Backofen)
5h 30min
Blätterteigstrudel mit Hack-Gemüse-Füllung
1 Std. 50 Min
Hackfleisch-Nudelrolle
1 godz. 30 min
Kartoffel-Schinken-Hörnchen
1h
Pizzakipferl
40 min
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1h
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45 min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2h 50 min