Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 20 g azeite, mais q.b. para untar
- 600 g farinha de trigo
-
30
g fermento biológico fresco, esfarelado
of 3 c. chá de fermento biológico seco (12 g) - 380 g água
- 1 pitada de açúcar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 40 g azeite extravirgem
- 40 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 300 - 350 g cebola, cortada em metades
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 797 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta cremosa
50 min
Verrine de Frutas Vermelhas
Geen beoordelingen
Salada com Camarão e Manga
2h 20 min
Peru à Wellington com molho de pêssego
Geen beoordelingen
Polenta cremosa ao molho de funghi
35 Min
Polenta
40 Min
Sorvete de baunilha
Geen beoordelingen
Sorbet de frutas
5 Min
Molho pesto de manjericão
10 min
Couve-flor gratinada com molho de queijo
55 min
Risoto com queijo parmesão
30min
Caldo de legumes
45 Min