Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 20 g azeite, mais q.b. para untar
- 600 g farinha de trigo
-
30
g fermento biológico fresco, esfarelado
of 3 c. chá de fermento biológico seco (12 g) - 380 g água
- 1 pitada de açúcar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 40 g azeite extravirgem
- 40 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 300 - 350 g cebola, cortada em metades
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 797 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 godz.
Creme de papaya com licor de cassis
10 min
Polenta
40min
Pão de batata recheado
1 godz. 25 min
Quibebe
35min
Pão sírio
1u. 5min
Casquinha de siri
40min
Pasta de grão de bico (homus)
40min
Moussaka de lentilha
2hod. 20min
Sorbet de frutas
5 min
Molho pesto de manjericão
10 min
Massa fresca
1 godz.