Focaccia all'olio extravergine di oliva

Focaccia all'olio extravergine di oliva

4.7 213 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 55min
10 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 170 g di patate precedentemente sbollentate per 20 minuti e sbucciate
  • 215 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 500 g di farina tipo 1
    500 g di farina tipo 00
  • 35 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 g di sale
Terminare la preparazione
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 20 g di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 6.2 g
Calorieën 1141 kJ / 272.7 kcal
Vetten 10.6 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 40.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...