Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 170 g di patate, precedentemente sbollentate per 20 minuti e sbucciate
- 215 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
of 500 g di farina tipo 00 - 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1141 kJ / 272.7 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alle olive
2h
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Spiedini di uva e ricotta con focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Bauletti integrali allo speck
5 Std. 15 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Panini al latte
4u. 50min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4 Std. 5 Min
Focaccia al profumo di timo
1 Std. 55 Min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Pizza Margherita e basilico
2h 10min