Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 300 g Wasser
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
of ½ Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz - 500 g Weizenmehl Type 550
- 10 g Salz und etwas mehr zum Bestreuen
- 250 g Kartoffeln, in Scheiben (1-2 mm)
- 1 - 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2719 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Linzer Torte
1 Std.
Schnittlauchkuchen
2h
Zitronenreis
40 Min
Focaccia mit Brokkoli
2 Std. 15 Min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1 Std. 30 Min
Pissaladière
1h 20min
Roggenfladenbrot
2h 10min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Gnocchi alla romana
1 Std.
Focaccia auf apulische Art
1hod. 40min
Focaccia mit Rosmarin
1 Std.
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45 Min