![Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/68DAEE85-EFD9-4801-8F6C-0D203A9B0FBD/Derivates/8C4BB372-5038-44CE-84C7-65F28A405A91.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 300 g Wasser
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
of ½ Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz - 500 g Weizenmehl Type 550
- 10 g Salz und etwas mehr zum Bestreuen
- 250 g Kartoffeln, in Scheiben (1-2 mm)
- 1 - 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2719 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1j
Italian Pancake
25 menit
Gnocchi vom Blech
1 Std. 10 Min
Focaccia mit Brokkoli
2 Std. 15 Min
Potato pie
1 godz. 40 min
Knusprige Focaccia
2h 10 min
Gnocchi alla romana
1j
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Kartoffel-Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 godz. 30 min
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min
Focaccia mit Rosmarin
1j