Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de crema para batir (30-40% grasa), bien fría
- 150 g de azúcar
- 100 g de agua
- 8 yemas de huevo
- 300 g de chocolate, en trozos
- 1 pizca de sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1924 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15 Min
Pan de naranja cristalizada
4 Std.
Delicia de helado
10 godz.
Helado de chocolate
12h
Helado de vainilla
12h
Helado de chocolate
12h
Pastel de cajeta
1 Std. 10 Min
Herraduras de mazapán
1 Std.
Helado bicolor con praliné
8 godz. 15 min
Besos de dama
1 Std.
Cobertura de cocoa con grenetina
30 Min
Cuernitos
4 Std.