Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa lêveda
- 100 g leite
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 170 g farinha tipo 65
Napolitanas
- 340 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 80 g água
- 2 ovos
- 75 g açúcar
- 1 c. chá de sal
- 100 g manteiga (100 g à temperatura ambiente, 250 g fria em bloco)
-
300
g chocolate de leite em barras
of 300 g chocolate p/ culinária em barras - 30 - 40 g amêndoas laminadas
- Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar
- Geleia de maçã q.b. p/ dar brilho
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 847.2 kJ / 202.5 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 112.7 mg
Alternatieve recepten
Pães de leite ao vapor com chocolate
3 Std. 30 Min
Pão com chocolate
2h
Bolo mármore
1 Std. 10 Min
Mini pizas
1h 30min
Duo de chocolate e avelã
3 Std. 30 Min
Palmiers cobertos
2h
Queques de cacau
1h 30min
Éclairs de chocolate
2h
Massa folhada de chocolate
1h 40 min
Croissants
2h
Bolachas de cacau sem ovo
45 Min
Bolas de Berlim
2h 40min