Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 250 g leite
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco - 25 g açúcar
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 200 g chocolate p/ culinária partido em pedaços
- 80 g amêndoa s/ pele
- 60 g açúcar
- 100 g natas
- 1 gema de ovo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1619 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Brioche com creme de chocolate e avelã
2h
Chiffon de laranja
1 Std. 30 Min
Coroa recheada
1 godz. 50 min
Monstro das bolachas
1h 20min
Bolo de cenoura delicioso
50 Min
Bolo de Baptizado
2h 30min
Bolo xadrez
1h 40min
Angel cake de avelã
40 Min
Bolo fresco de morango
3 Std.
Losangos de chocolate e doce de leite
1h 45min
Bolo zebra
55 Min
Rosas de chocolate
Nessuna valutazione