Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 150 g Mandeln
- 150 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 250 g Zucker
- 6 Eier
- 250 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 25 g Rum
- 200 g Johannisbeer-Gelee
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g Crème fraîche
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Schokoladenraspeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2090 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zimt-Torte
1sa 30 dk
Russischer Zupfkuchen
1sa 30 dk
Nuss-Schoko-Torte
9sa 30 dk
Himbeer-Quark-Streusel
7h 20 min
Apfel-Käsekuchen
1hod. 40min
Schokoladenkuchen
1h 25min
Marmorkuchen
2 godz. 10 min
Apfel-Streuselkuchen
1sa 30 dk
Erdbeertorte
4h
Stracciatellakuchen
1h 10 min
Mandelkuchen mit Schoko-Nougat-Guss
2h 45 min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1sa 20 dk