Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Mandeln
- 150 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 250 g Zucker
- 6 Eier
- 250 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 25 g Rum
- 200 g Johannisbeer-Gelee
- 300 g Sahne
- 100 g Crème fraîche
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Schokoladenraspeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2090 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schokoladen-Torte
3h 20 min
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Mandelnougat-Schokoladen-Kuchen
3h 50min
Schokoladen-Himbeer-Torte
5h 30min
Himbeer-Mousse-Torte
5h 45min
Käsesahnetorte mit Mango
8h
Allrounder-Torte
1h 30min
Nuss-Schoko-Torte
9 Std. 30 Min
Fruchtige Erdbeer-Schmand-Torte
5h 30min
Schoko-Schokokuchen
2 godz. 30 min
Erdbeertorte
4h
Rotkäppchen-Kuchen
4h