Appareils et accessoires
Brioche slice with crumble
Prép. 20min
Total 2h
24 portions
Ingrédients
Crumble
-
plain flour70 g
-
white sugar50 g
-
vanilla sugar2 tsp
-
unsalted butter50 g
Dough
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
plain flour500 g
-
unsalted butter cut into cubes, plus extra for greasing100 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
seasonal fruit (e.g. blueberries, strawberries, rhubarb), cut into pieces, or jam250 - 300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
60.3 mg
Protides
3.6 g
Calories
849.5 kJ /
202.3 kcal
Lipides
6.2 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
33.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Polish cuisine: Desserts
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25min
Gozleme
1h 15min
Honey cake
49h 30min
Apple shortcake
1h 50min
Goat's cheese feta roulade
2h 45min
Choc-mint milk
15min
Raspberry mini clafoutis
30min
Chocolate brownie trifle
6h
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Blueberry brioche buns
1h 50min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14h 55min