Appareils et accessoires
Butternut Squash and Ginger Soup
Prép. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
vegetable oil15 g
-
ginger, fresh2 cm
-
butternut squash cut into pieces395 g
-
potato cut into pieces100 g
-
cashew nut, raw raw60 g
-
salt1 tsp
-
white pepper, ground2 pinches
-
water735 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.3 g
Calories
761.6 kJ /
182 kcal
Lipides
10.5 g
Fibre
3.1 g
Glucides
21.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cozy Soups
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Ginger and Cherry Panettones
5h
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10min
Pink Moon Milk
10min
Habanero Salsa
10min
Courgette and Lemon Sorbet
8h 5min
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Pas d’évaluation
Red lentil and carrot patties with schug sauce
20min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
40min
Caprese Egg White Omelet
20min