Appareils et accessoires
Cider-Kipstoofpot
Prép. 15min
Total 1h 40min
4 porties
Ingrédients
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentjes2
-
ui in partjes gesneden200 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken150 g
-
cider300 g
-
brandy200 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden1
Niveau
facile
Infos nut. par 4 porties
Sodium
1126 mg
Protides
287.6 g
Calories
17520.2 kJ /
4187.4 kcal
Lipides
250.5 g
Fibre
7.1 g
Graisses saturées
68.2 g
Glucides
64.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Moelleux
Pas d’évaluation
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Snackflix Board
Pas d’évaluation
Salmorejo
Pas d’évaluation
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Pas d’évaluation
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Pas d’évaluation
Tempé
48h
Driekoningentaart met hazelnoten
Pas d’évaluation
Vegan Lasagne met Linzen
Pas d’évaluation
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Roggebrood
Pas d’évaluation