Appareils et accessoires
Keftedes (gehaktballen)
Prép. 30min
Total 2h 30min
8 porties
Ingrédients
-
uien in vier gesneden140 g
-
aardappelen in zes gesneden (ong. 1000 g ongeschild)700 g
-
eieren3
-
olijfolie2 el
-
azijn1 el
-
verse peterselie enkel de bladeren25 takjes
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde munt (optionnel)1 tl
-
paneermeel50 g
-
gehakt vlees (varken, kip of gemengd vlees)1000 g
-
bakolie
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
30 g
Calories
1396 kJ /
334 kcal
Lipides
13 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Mediterraans Rozemarijnbrood
Pas d’évaluation
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Kimchi mac&cheese
50min
Chorizo Quiche
2h 30min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Sushi donuts
50min
Miso Udon Noedels
20min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Bananenbrood
1h 50min