Appareils et accessoires
Seafood Soup
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil50 g
-
onion quartered100 g
-
red pepper cut in pieces (4 cm)150 g
-
ripe tomatoes quartered300 g
-
garlic cloves2
-
white wine60 g
-
liquid fish stock300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. parsley, thyme, rosemary)1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
extra large king prawns, raw, peeled, deveined400 g
-
fresh clamsfresh mussels shells scrubbed and de-bearded600 g
-
raw squid rings (optionnel)200 g
-
dried bay leavesfresh bay leaves2
-
green peas, fresh or frozen, defrosted100 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing2 sprigs
-
lemons sliced2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1705.3 mg
Protides
36.5 g
Calories
1696.3 kJ /
405.4 kcal
Lipides
17.9 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
22.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Soup Season
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Four Heavenly Kings
Pas d’évaluation
Creamy Butter Milk Crabs
40min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Lollipops with Strawberries
40min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2h
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Pas d’évaluation
Sous-vide Ossobuco
12h 40min
Roquefort Sauce
20min
Braised Beef Stew with Radish
2h 25min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Pas d’évaluation
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3h 10min
Cereal Prawns
30min