Appareils et accessoires
Fluffy Japanese Cheesecake
Prép. 20min
Total 1h 50min
8 slices
Ingrédients
-
granulated sugar150 g
-
egg whites from medium eggs6
-
white wine vinegar1 tsp
-
cream cheese250 g
-
lemon (optionnel) finely grated zest only1
-
vegetable oil80 g
-
plain flour60 g
-
whole milk160 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
cornflour60 g
-
water hot, for baking
-
icing sugar (optionnel) for dusting (see tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
162.5 mg
Protides
7.7 g
Calories
1573.2 kJ /
376 kcal
Lipides
24.5 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
8.7 g
Glucides
32.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Calzone Napoletano
1h 40min
Hot Chocolate
10min
Alcohol-free Berry Mojito
5min
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1h 5min
Vanilla Coffee Frappé
4h 25min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25h 20min
Couscous Cake with Fruit
1h 50min
Mango frozen yogurt
5min
Baklava Cheesecake
3h 30min
Lemon Curry Lava Cakes
3h
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min
Cheesecake Brownies
1h 55min