Appareils et accessoires
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portie
Ingrédients
-
aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5-2 cm)1000 g
-
eieren verpakt in huishoudfolie4
-
kalkoenborstfilet, zonder vel800 g
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
geklaarde boter20 g
-
groenten gemengd, in stukjes gesneden (3-4 cm)100 g
-
witte wijn100 g
-
verse laurierbladeren2
-
water500 g
-
olijven50 g
-
zout½ tl
Tonnato saus
-
ansjovisfilet, in olie6
-
gepekelde augurken uitgelekt1 - 2
-
tonijn uit blik, in olie200 g
-
crème fraîche200 g
-
zout3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1112.9 mg
Protides
44.8 g
Calories
2325.8 kJ /
555.9 kcal
Lipides
24.7 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
9.9 g
Glucides
34.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Brak ocen
No-Bake-Tiramisu-Taart
Brak ocen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 godz.
De eerste hap: Vruchtenpuree
Brak ocen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Brak ocen
Hummus
5 min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 min
Cijfertaart
Brak ocen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Brak ocen