Appareils et accessoires
Frangipane and apricot muffins
Prép. 5min
Total 35min
6 pieces
Ingrédients
-
dried apricots80 g
Frangipane
-
blanched almonds50 g
-
caster sugar40 g
-
unsalted butter50 g
-
plain flour15 g
-
baking powder¼ tsp
-
natural almond extract⅛ tsp
-
egg1
-
sea salt2 pinches
Muffin mixture
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt200 g
-
egg1
-
vanilla bean extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
caster sugar125 g
-
slivered almonds plus extra 1 tbsp to decorate30 g
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
708.8 mg
Protides
13.5 g
Calories
2863.1 kJ /
684.3 kcal
Lipides
35.6 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
17.4 g
Glucides
80.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cafe-style muffins
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Leek and cheese tart
1h 15min
Ossobuco Milanese
3h 25min
Bannofee Muffin
45min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Apple frangipane tart
1h 20min
Edna's lemon curd teacake
40min
Delicious lemon pudding
55min
"This ain't no picnic" muffin
35min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24h 25min
Jaffa muffin
40min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h