Appareils et accessoires
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
Prép. 20min
Total 1h 55min
12 portions
Ingrédients
-
salted butter cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
ginger syrup (see Tips)100 g
-
milk100 g
-
eggs2
-
brown sugar plus an extra 2 tbsp to sprinkle250 g
-
plain flour350 g
-
baking powder2 tsp
-
pears 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)4
-
pure maple syrup to taste3 - 4 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
172.3 mg
Protides
4.9 g
Calories
1561.1 kJ /
373.1 kcal
Lipides
11.7 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
64 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Caprese Omelette
Pas d’évaluation
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72h 30min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Set and forget rice pudding
1h 10min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Molten chocolate cake
45min
Gwinganna mountain top bars
1h 55min
Caramel macadamia slice
45min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24h 25min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min