Appareils et accessoires
Ginger spice and white chocolate muffin
Prép. 5min
Total 35min
6 pieces
Ingrédients
-
crystallised ginger60 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
golden syrup1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
ground ginger1 tsp
-
mixed spice1 tsp
-
caster sugar100 g
-
white chocolate chips50 g
-
tinned caramel (see Tips)1 can
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
705.9 mg
Protides
11.5 g
Calories
2732.2 kJ /
653 kcal
Lipides
25.7 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
15.6 g
Glucides
94.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cafe-style muffins
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Triple chocolate muffins
20min
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Bannofee Muffin
45min
Pastie slice
55min
Edna's lemon curd teacake
40min
Jaffa muffin
40min
Melting moments with lemon cream
45min
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min
Ginger slice
1h 35min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Chewy chocolate brownies
35min
Better banana cake
45min