Appareils et accessoires
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
Prép. 10min
Total 2h 10min
1000 g
Ingrédients
-
baby Lebanese cucumbers washed650 g
-
iced water to cover and soak
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried dill1 tsp
-
fresh dill4 sprigs
-
sea salt3 tbsp
-
water150 g
-
sugar200 g
-
white vinegar250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1000 g
Sodium
16963.5 mg
Protides
6.1 g
Calories
3974.9 kJ /
950 kcal
Lipides
1.7 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
229.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1h 30min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5min
Pizza Bianca
40min
Turkish borek with cacik
1h
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1h 30min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40min
CADA (4 ingredient muesli)
10min