Appareils et accessoires
Persian honeycomb bark
Prép. 10min
Total 1h 30min
335 g
Ingrédients
-
slivered almonds40 g
-
shelled pistachios slivered40 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
saffron threads¼ tsp
-
ghee½ tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white sugar250 g
-
water1080 g
-
honey20 g
-
rose petals dried, to sprinkle (optional)
-
vinegar50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 335 g
Sodium
2246.3 mg
Protides
16.7 g
Calories
6342.7 kJ /
1515.9 kcal
Lipides
40.3 g
Fibre
9.2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
286.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Festive camembert wreath
1h 50min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1h 30min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Pear and ginger paste
26h 25min
Beetroot salad
10min
Aussie spice rub
10min
Sugar and Spice Cookies (Metric)
1h 40min
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25h
Grain free wraps
15min
Melting moments with strawberry cream
45min