Versions compatibles
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Rice pudding
- 1 lime, zested, no white pith and juiced (20 g)
- 60 g caster sugar
- 200 g Arborio rice
- 400 g canned coconut milk
- 380 - 400 g full cream milk
- 2 eggs
Caramelised pineapple
- 30 g butter
- ½ fresh pineapple (approx. 400 g), flesh only, core removed and cut into wedges (1-2 cm) or 440 g canned pineapple slices
- 2 tbsp pecans (optional)
- 3 tbsp dark brown sugar
- ½ tsp mixed spices
- 2 tbsp water
- 20 - 40 g shredded coconut, toasted
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2028 kJ / 483 kcal
- Protides
- 9.1 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 26 g
- Graisses saturées
- 17 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 93.6 mg
Recettes alternatives
Gingerbread ice cream
10h 20min
Berry and red wine trifle
4h 50min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 Min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 Std.
Coconut rice pudding with fresh mango
25min
Jamaican style ginger cake
1h 20min
Pimm's sabayon with strawberries
20 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Rice pudding
50 Min
Coconut rice pudding with banana
50 Min