Versions compatibles
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Rice pudding
- 1 lime, zested, no white pith and juiced (20 g)
- 60 g caster sugar
- 200 g Arborio rice
- 400 g canned coconut milk
- 380 - 400 g full cream milk
- 2 eggs
Caramelised pineapple
- 30 g butter
- ½ fresh pineapple (approx. 400 g), flesh only, core removed and cut into wedges (1-2 cm) or 440 g canned pineapple slices
- 2 tbsp pecans (optional)
- 3 tbsp dark brown sugar
- ½ tsp mixed spices
- 2 tbsp water
- 20 - 40 g shredded coconut, toasted
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2028 kJ / 483 kcal
- Protides
- 9.1 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 26 g
- Graisses saturées
- 17 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 93.6 mg
Recettes alternatives
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24h 40min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30 min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24h 25min
Sweet seeded crackers
1óra 10p
Roasted carrot dip
1óra
Pear mulled wine
30min
Lemon ice cream torte
48h 40min
Tiffin slice
4 Std. 30 Min
Zucchini slice
45 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min