Versions compatibles
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 10 g dried porcini mushroom
- 200 g boiling water, to soak
- 2 pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves
- 80 g dry sherry
- 2 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 Beurre Bosc pears, trimmed, cored and cut into wedges
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 - 3 eschalots (approx. 100 g)
- 2 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g green peppercorns, in brine, drained and rinsed
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 200 g crème fraîche
- fresh chives, chopped, to garnish
- crusty bread, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2631.9 kJ / 629.1 kcal
- Protides
- 55.5 g
- Glucides
- 29.7 g
- Lipides
- 29.2 g
- Graisses saturées
- 15.3 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 436.2 mg
Recettes alternatives
Mini fruit cakes
25 Std. 40 Min
Tartare sauce
10 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Spiced pear jam and chorizo
1h 35 min
Firecracker stuffed butternut pumpkin
55min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20min