Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cucumber Peanut Salad
- 3 oz unsalted peanuts, roasted
- 10 mint leaves
- 6 oz English cucumber, peeled and diced (½ in.)
- salt, to taste
Chicken Curry
- 2 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 1 tbsp salt, to taste
- 1 cinnamon stick
- 10 - 15 cardamom pods, to taste
- 5 - 10 whole cloves, to taste
- 10 whole black peppercorns
- 3 red chilies, dried, to taste
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds, to taste
- 10 curry leaves, (optional)
- 5 garlic cloves
- 1 piece fresh ginger (1 in.)
- 10 oz yellow onions, quartered
- 2 ½ oz vegetable oil
- 10 oz tomatoes, halved
- 32 oz chicken thighs, air-chilled, bone in, skin on
- 2 oz tomato paste
- 2 oz creamy peanut butter
Yellow Rice
-
32
oz water
ou 32 oz vegetable stock - 2 tsp ground turmeric
- 2 tsp salt
- 10 oz basmati rice
- 2 oz unsalted butter
-
fresh parsley leaves, to garnish
ou fresh cilantro leaves, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3774 kJ / 902 kcal
- Protides
- 46 g
- Glucides
- 58 g
- Lipides
- 55 g
- Graisses saturées
- 15 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 2600 mg
Recettes alternatives
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Pas d’évaluation
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Chutney Chicken
30min
Beef Stroganoff
40min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Tex-Mex Red Rice
1 Std.