Appareils et accessoires
Mushroom Stock Paste
Prép. 10min
Total 1h 35min
1200 g
Ingrédients
-
30 g dried wild mushroomsporcini mushrooms, dried30 g
-
water, hot400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces280 g
-
carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces260 g
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
shiitake mushrooms, dried40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1200 g
Sodium
7216.6 mg
Protides
20.3 g
Calories
2703.5 kJ /
646.2 kcal
Lipides
15.6 g
Fibre
22.9 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
121 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Teochew Braised Mixed Platter
Pas d’évaluation
Prawn Glass Noodles
30min
Rice Cooker Brown Rice Salad
Pas d’évaluation
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
Pas d’évaluation
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Demo Recipe - Isaac
1h
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Barbecue Onions (500 g)
45min
Apple Tart (TM6)
Pas d’évaluation
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
26h 5min
Prawn laksa (Chef Degan)
50min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min