Appareils et accessoires
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
Prép. 20min
Total 2h
4 portions
Ingrédients
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions cross-sliced1 - 2
-
fresh chilli cored, cut diagonally1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1003 mg
Protides
34 g
Calories
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Lipides
33.4 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
8.9 g
Glucides
18.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Shepherd's Pie
1h 15min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Basil Peach Sorbet
10min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1h 10min
Chicken Fricassee (Metric)
55min
Asparagus and Mango Salad
35min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Char siew sauce
10min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min
Boiled Egg Mode
20min