Appareils et accessoires
Mini Classic Polish "torts"
Prép. 30min
Total 2h 30min
4 portions
Ingrédients
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour plus extra to dust120 g
-
eggs4
-
white sugar120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
sea salt2 pinches
Blueberry jam
-
fresh blueberries (see Tips)250 g
-
jam sugar100 g
-
water50 g
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Lemon water
-
water70 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
fresh mixed berries of choice, small berries halved and larger berries sliced300 g
Cream mixture
-
mascarpone cheese (see Tips)250 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
icing sugar20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
fresh mixed berries extra of choice to decorate
-
fresh mint leaves only to decorate
Niveau
moyen
Infos nut. par 4 portions
Sodium
1730.8 mg
Protides
63 g
Calories
16850.2 kJ /
4027.3 kcal
Lipides
223.1 g
Fibre
21.3 g
Graisses saturées
123.8 g
Glucides
463.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mini cakes
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Pas d’évaluation
Peach and custard cream muffins
50min
Japanese Bakery Special Custard
2h
Lollipops with Strawberries
40min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Cinnamon Roll Waffles
1h 35min
Portuguese green eggs
50min
Plum brioche buns
2h 30min
Hot Dogs in a Blanket
1h 40min
Pasta alla gricia
30min
DIY pizza pockets
1h 50min