Appareils et accessoires
Tacos van bloemkool met chipotle saus
Prép. 25min
Total 3h 45min
4 porties
Ingrédients
Inweken
-
rauwe cashewnoten (zie tips)100 g
-
zout½ tl
-
water, gefilterd om te weken
Verkruimelde bloemkool
-
kokosmelk100 g
-
limoen met schil en sap, zonder witte pitten1
-
zout1 tl
-
broodkruim naar keuze (zie tips)80 g
-
kokos, geraspt, ongezoet30 g
-
gerookte paprikapoeder1 ½ tl
-
gemalen komijn1 tl
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
bloemkool in roosjes gesneden (ongeveer 2-3 cm)1
-
extra vergine olijfolie spray
Chipotle saus
-
water, gefilterd150 g
-
chipotle chili, uit het blikje (ongeveer 1 Spaanse peper)2 tl
-
limoensap1 el
-
verse koriander alleen blaadjes2 takjes
-
knoflookpoeder½ tl
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Montage
-
tortilla12
-
gebakken bonen, uit blik (zie tips)
-
bindsla of Romeinse sla fijn versnipperd
-
gepekelde rode kool (zie tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
17.3 g
Calories
1953.5 kJ /
465.1 kcal
Lipides
26.2 g
Fibre
15.6 g
Glucides
35.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan hoofdgerechten
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Pas d’évaluation
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Groentepannenkoekjes
20min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min