Appareils et accessoires
Mini rum baba bundts
Prép. 10min
Total 2h
6 portions
Ingrédients
Baba
-
eggs4
-
white sugar25 g
-
salted butter cut into pieces80 g
-
dried instant yeast8 g
-
baker's flour250 g
-
oil for greasing
Rum syrup
-
lemon zest only, no white pith½
-
water300 g
-
ground cinnamon1 pinch
-
honey30 g
-
white sugar125 g
-
white rum100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
135.4 mg
Protides
9.8 g
Calories
1874.6 kJ /
448 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
60.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mini cakes
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spicy Cheese Dip
20min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Pas d’évaluation
Spaghetti Carbonara Pie
Pas d’évaluation
Peach and custard cream muffins
50min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1h 45min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1h 35min
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Roasted fennel dip
35min
Blood Orange Margarita
15min
Roasted peach ice-cream
25h 20min
Paris Brest
6h 40min