Appareils et accessoires
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
Prép. 10min
Total 25min
6 portions
Ingrédients
Pangrattato
-
bread day old rustic bread45 g
-
garlic cloves2
-
lemon zest only, no white pith1
Tonnato sauce
-
tuna, canned, in brine drained185 g
-
small dried anchovies2
-
egg yolks2
-
lemon juice40 g
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil plus extra to fry150 g
-
baby pickled capers30 g
Brussels sprouts
-
water250 g
-
Brussels sprouts trimmed and cut into halves500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
384.7 mg
Protides
11 g
Calories
1370.9 kJ /
327.7 kcal
Lipides
27 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4.5 g
Glucides
13.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Macadamia Chocolate Cookies
Pas d’évaluation
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1h 30min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Gluten free madeleines
4h 25min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26h 25min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Greek cabbage salad
5min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50min