Appareils et accessoires
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
Prép. 10min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
Batter
-
eggs4
-
milk200 g
-
plain flour130 g
-
sea salt1 pinch
White sauce
-
Gruyère cheese cut into pieces40 g
-
unsalted butter15 g
-
plain flour20 g
-
milk150 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Pancake
-
unsalted butter1 tbsp
-
ham, shaved4 slices
-
asparagus blanched, halved legthways (see Tips)1 bunch
-
fresh chives finely chopped, to garnish3 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1037.8 mg
Protides
25.5 g
Calories
1773.3 kJ /
423.8 kcal
Lipides
19.7 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
9.9 g
Glucides
35.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Pas d’évaluation
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Pumpkin Seed Butter
35min
Sweet Onion and Maple BBQ Sauce
30min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1h 45min
Welsh Anglesey eggs
1h
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Potato Curry Soup
35min
Devilled Eggs
55min
Traditional Kaiser rolls
26h 35min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1h