![Roast potatoes with gremolata (peeler) Roast potatoes with gremolata (peeler)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7d19a8d70ea3c6d1e2de6872c0b38742/Derivates/7b795a8b58283404e5302aa9fee5943737f24cc9.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Potatoes
- 1200 g floury potatoes, red and blue varieties
- 2 tsp olive oil, plus 3 tbsp to roast
- 1200 g water, plus extra to parboil
- 1 ½ tsp sea salt, plus extra to season
- 3 sprigs fresh rosemary
Parmesan gremolata
- 90 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 ½ garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 ½ lemons, peel only, no white pith
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1221.3 kJ / 291.9 kcal
- Protides
- 9.6 g
- Glucides
- 37.2 g
- Lipides
- 12.3 g
- Graisses saturées
- 3.6 g
- Fibre
- 4.9 g
- Sodium
- 695.1 mg
Recettes alternatives
Steamed potato and butternut squash pieces (6 months+)
25min
Chilli with rice
50 мин.
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Creamy chicken curry and rice
45min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1u. 10min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15min
Steamed greens with lemon feta
20min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min