Appareils et accessoires
Celeriac Remoulade
Prép. 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
celeriac peeled, cut in pieces to fit in feeder500 g
Mayonnaise
-
rapeseed oilsunflower oil130 g
-
egg yolk from medium egg1
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
red wine vinegar15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
140.7 mg
Protides
2.5 g
Calories
1473.2 kJ /
352.1 kcal
Lipides
33.8 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
4.7 g
Glucides
11.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Grated Carrot Salad
10 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Pea and Mint Soup
20 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Basil Pesto
10 min
Beetroot salad
10 min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Best Basic Houmous
5 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min