Appareils et accessoires
Hartige Ratatouille Taart
Prép. 40min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
Bladerdeeg
-
boter in stukjes gesneden (1-2 cm), gekoeld150 g
-
bloem plus extra voor het bestuiven300 g
-
water koud, plus extra voor het deeg90 g
-
zout½ tl
Topping
-
courgettes ongepeld, uiteinden verwijderd (2-3 courgettes)350 g
-
pruimtomaten geheel (zie tip)350 g
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt (1 pot van 250 ml)190 g
-
water30 g
-
verse bieslook met een schaar in kleine stukjes geknipt (1 zakje)10 g
-
zout plus extra voor het kruiden½ tl
-
bloem om te bestuiven
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
Parmezaanse kaas, geraspt60 g
-
melk om te bestrijken
-
verse basilicumbladeren10
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
622 mg
Protides
17 g
Calories
3572 kJ /
856 kcal
Lipides
59 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
23 g
Glucides
61 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cutter
15 Recettes
Benelux
Benelux
Cutter+
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1h 10min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Maïsbrood en cheddar muffins
Pas d’évaluation
Komkommersalade met dille
10min
Tiramisu met chocolade en chili
Pas d’évaluation
Kipnuggets
40min
Vegetarisch Medaillons
Pas d’évaluation
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Vegan kaas dip
40min
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Pas d’évaluation
Wortelsalade met sesamcrackers
1h