Appareils et accessoires
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Prép. 10min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
groene kikkererwten, gedroogd200 g
-
water440 g
-
olijfolie60 g
-
kurkuma, gedroogd, gemalen½ tl
-
zout1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in sticks gesneden (2 cm x 5 cm)500 g
-
ui20 g
-
pompoen vlees geschild, in stukken gesneden (2-3 cm)450 g
-
rozemarijn, vers alleen naaldjes1 takje
Niveau
moyen
Infos nut. par 4 porties
Sodium
1943 mg
Protides
113 g
Calories
5073 kJ /
1211 kcal
Lipides
51 g
Fibre
25 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
68 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Franse brunch
Pas d’évaluation
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Maanzaad-mayonaise
Pas d’évaluation
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Pas d’évaluation
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Pas d’évaluation
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation