Appareils et accessoires
Maïsbrood en cheddar muffins
Prép. 15min
Total 45min
12 stuks
Ingrédients
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
254 mg
Protides
5.3 g
Calories
959.8 kJ /
229.4 kcal
Lipides
15.2 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
7.7 g
Glucides
19.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij bakken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Žádné hodnocení
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min.
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min.
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min.
Ravioli Soep met Rundsvlees
Žádné hodnocení
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Žádné hodnocení
Spek en fontina gerolde pizza
Žádné hodnocení
Maanzaadslakken
Žádné hodnocení
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Žádné hodnocení
De eerste hap: Zalm met Groenten
Žádné hodnocení
Virgin passievrucht mojito
10min.
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min.