Appareils et accessoires
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Prép. 30min
Total 50min
25 stuk
Ingrédients
-
sesamolie1 eetlepel
-
lente-uien geschild, in stukjes van 2 cm gesneden4
-
gember, vers wortel geschild2 centimeter
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend250 gram
-
kristalsuiker1 theelepel
-
1 eetlepel rijstazijnwijnazijn1 eetlepel
-
tamari saus en een beetje om te serveren1 eetlepel
-
wonton vellen25
-
water500 gram
-
zonnebloemolie2 eetlepel
-
tamari saus
-
wasabipasta, kant en klaar dienen
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
14 g
Calories
1100 kJ /
263 kcal
Lipides
17 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Groente-Omeletten
30min
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Tarte Tatin
2h
Pierogi met vlees
1h
Blue Hawaii
Pas d’évaluation
Cijfertaart
Pas d’évaluation
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Popcorn-ijs
Pas d’évaluation