Appareils et accessoires
Taart met peer en brie
Prép. 10min
Total 1h 10min
4 porties
Ingrédients
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (optionnel) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
434 mg
Protides
15 g
Calories
2100.3 kJ /
502 kcal
Lipides
27 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Pas d’évaluation
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Pas d’évaluation
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Pas d’évaluation
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Pas d’évaluation
Iers sodabrood
Pas d’évaluation
Quinoapuddings met frambozensaus
Pas d’évaluation
Pistache Crème Brûlée
Pas d’évaluation
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Turkse moussaka
1h 10min