Versions compatibles
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Winter Veg Mash
- 400 g turnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 320 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 50 g water
- ground nutmeg, to taste
- ground black pepper, to taste
Pork and Prune Stew
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 12 pickling onions (approx. 360 g)
- 60 g red wine
- 2 tbsp wholemeal plain flour
- 2 carrots, trimmed and sliced
- 2 tbsp fresh sage leaves, plus extra to serve
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 500 g water
- 400 g broccoli, cut into florets
- 500 g pork fillet, cut into cubes (3 cm)
- ground black pepper, to taste
- 60 g dried pitted prunes
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1610 kJ / 385 kcal
- Protides
- 39.3 g
- Glucides
- 29 g
- Lipides
- 7.5 g
- Graisses saturées
- 1.8 g
- Fibre
- 17.3 g
- Sodium
- 199.8 mg
Recettes alternatives
Cottage pie
1 Std. 30 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Creamy chicken curry and rice
45 Min
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Apricot Chicken
35min