Versions compatibles
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g pork fillet, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 40 g Thai green curry paste, gluten free (see Tips)
- 2 fresh bird's eye chillies, trimmed and deseeded if preferred
- 1 makrut lime leaf, stalk removed
- 60 g fresh coriander, roots and stems only
- 17 g fish sauce, gluten free
- 15 g maple syrup
- 2 fresh limes, peeled, no white pith and juiced, plus extra cut into wedges to serve
- 1000 g water
- 200 g green beans, trimmed
- 125 g vermicelli bean thread noodles
- 2 green mangos, peeled, cheeks removed and cut into julienne
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 6 sprigs fresh Thai basil, leaves only
- 2 tbsp unsalted peanuts, roasted and coarsely chopped, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1597.5 kJ / 382.5 kcal
- Protides
- 32.8 g
- Glucides
- 47 g
- Lipides
- 5.8 g
- Graisses saturées
- 1.8 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 787.5 mg
Recettes alternatives
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Sticky sesame chicken
40min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min