Versions compatibles
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g pork fillet, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 40 g Thai green curry paste, gluten free (see Tips)
- 2 fresh bird's eye chillies, trimmed and deseeded if preferred
- 1 makrut lime leaf, stalk removed
- 60 g fresh coriander, roots and stems only
- 17 g fish sauce, gluten free
- 15 g maple syrup
- 2 fresh limes, peeled, no white pith and juiced, plus extra cut into wedges to serve
- 1000 g water
- 200 g green beans, trimmed
- 125 g vermicelli bean thread noodles
- 2 green mangos, peeled, cheeks removed and cut into julienne
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 6 sprigs fresh Thai basil, leaves only
- 2 tbsp unsalted peanuts, roasted and coarsely chopped, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1597.5 kJ / 382.5 kcal
- Protides
- 32.8 g
- Glucides
- 47 g
- Lipides
- 5.8 g
- Graisses saturées
- 1.8 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 787.5 mg
Recettes alternatives
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 Std. 15 Min
Chilli with rice
50 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40p
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40p
Chicken in chipotle sauce
40p
Chicken and mango salad
35 Min
Lamb sausage ragu
30min
Pork fillet with chilli and coconut relish
45min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40p
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40p
Yiayia's Pastitsio
1 Std. 40 Min