Sour cream and chicken enchiladas
TM6 TM5

Sour cream and chicken enchiladas

4.4 (875 évaluations )

Ingrédients

  • 700 g water
  • 3 skinless chicken breast fillets (approx. 800 g), cut into strips (5 x 1 cm)
  • olive oil, for greasing
  • 200 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
  • fresh coriander, leaves only, for garnishing
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 1 long red chilli, deseeded if preferred
  • 2 garlic cloves
  • ¼ red onion
  • ½ tomato
  • ½ red capsicum, deseeded and cut into pieces
  • 2 pinches sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 70 g pitted black olives, sliced
  • 250 g sour cream
  • 40 g lime juice (approx. 2 limes)
  • 10 tortillas
  • 400 g canned chopped tomatoes

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2319 kJ / 552 kcal
Protides
43 g
Glucides
17.5 g
Lipides
33.6 g
Graisses saturées
19.2 g
Fibre
4.7 g
Sodium
801.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives