Appareils et accessoires
Ratatouille Galette
Prép. 40min
Total 1h 30min
8 portions
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter diced, frozen5 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust10 ½ oz
-
ice cold water3 oz
-
salt½ tsp
Toppings
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
zucchini unpeeled, ends removed (2-3 zucchini)12 oz
-
12 oz Roma tomatoes, wholeplum tomatoes whole (see Tip)12 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained8 ½ oz
-
water1 oz
-
green onions cut into pieces2
-
salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil to brush
-
fresh basil leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
310.9 mg
Protides
8.6 g
Calories
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Lipides
29.6 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
11.8 g
Glucides
30.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 h 30 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Malaysia-style Coconut Chicken
25 h 40 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Green Goddess Salad
10 min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1 h 25 min
Caramelized Red Onion Chutney
24 h
Curry Chicken Coleslaw
10 min
Cranberry Vinaigrette
5 min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 min