Appareils et accessoires
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese1 ½ oz
-
yellow onion2 oz
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)7 oz
-
vegetable stock (see Tip)25 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ - 1 tsp
-
zucchini sliced into planks (¼ in.)8 oz
-
cherry tomatoes (optionnel)6 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
ground black pepper to season
-
burrata cheese8 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
980.8 mg
Protides
23.7 g
Calories
2594.6 kJ /
620.1 kcal
Lipides
25.9 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
13.8 g
Glucides
71.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simply Quick
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Your Cookidoo® 2025 - Green Alchemist
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 Min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 Min
Mushroom Taco Filling
35 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Greek Rice
1 Std. 20 Min
Texas Caviar
15 Min
Lemon Risotto
30 Min
Quick Refried Beans
20 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 Min