Appareils et accessoires
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
Prép. 10min
Total 30min
3 portions
Ingrédients
-
eggplant cubed (½ in.)7 oz
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
dried oregano1 tbsp
-
3 ½ oz leeksyellow onions3 ½ oz
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled, sliced thinly2 tsp
-
chicken breast fillet cut into strips (½ in.)9 oz
-
dried ground turmeric¼ - ½ tsp
-
garam masala1 tsp
-
dried red chili flakes¼ tsp
-
all-purpose flour1 tbsp
-
tomato paste½ - 1 oz
-
vegetable broth (see Tip)7 oz
-
canned chickpeas drained14 oz
-
yogurt high protein5 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
cilantro roughly chopped, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
946.9 mg
Protides
35.2 g
Calories
2134.9 kJ /
510.3 kcal
Lipides
21 g
Fibre
12.2 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
46.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fabulous 50+
5 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta Primavera
35min
Fish and Zucchini
35min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40min
Sunflower Butter
25min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Chickpea Ratatouille
1h
Potato Curry Soup
35min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Chicken and Bulgur Soup
40min
Tuscan White Bean Stew
1h