Appareils et accessoires
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Prép. 25min
Total 1h 20min
24 stuks
Ingrédients
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
149.7 mg
Protides
2.6 g
Calories
346.7 kJ /
82.9 kcal
Lipides
1.8 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
14.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Pas d’évaluation
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Pas d’évaluation
Hummus
5min
Kimchi kaasdip
Pas d’évaluation
Horror punch
20min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Pompoenrisotto met spek
25min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Pas d’évaluation
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min