Appareils et accessoires
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
Prép. 25min
Total 35min
10 stuks
Ingrédients
-
vastkokende aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)500 g
-
uien gehalveerd170 g
-
eieren2
-
fijne havervlokken30 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, goed uitgelekt (± 350 g)450 g
-
gemalen peper3 snuifjes
-
olie30 g
-
geklaarde boter3 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
574.9 mg
Protides
4.1 g
Calories
587.8 kJ /
140.5 kcal
Lipides
8.1 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
14.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fusion-smaken
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Vegan cheeseburgers
10h
Rode ogen gevulde eieren
Pas d’évaluation
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Huzarensalade
25min
Arabische kip met couscous
45min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Kwarktaart in potjes
4h
Appel en citroen krans
50min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min