Appareils et accessoires
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
Prép. 10min
Total 1h 10min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterseliebladeren en iets meer als afwerking30 g
-
gedroogde pruimen (optionnel) ontpit40 g
-
verse salie enkel de blaadjes5 g
-
verse korianderbladeren en iets meer als afwerking10 g
-
olie40 g
-
teentje knoflook1
-
varkensnek (procureur), ontbeend in stukken (3 cm)500 g
-
paprika, zoet4 - 6 snuifjes
-
teentje knoflook1
-
wortelen in stukken200 g
-
uien in schijfjes250 g
-
wilde rijst mengeling300 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
water700 g
-
gemalen komijn½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
181.3 mg
Protides
36 g
Calories
2917.3 kJ /
696.3 kcal
Lipides
28.3 g
Fibre
10 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
68 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dagelijks en creatief
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pakketjes van krab in tomatensaus
45min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Bibimbap burrito
45min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Kleverige sesamkip
40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Gierst met kip en curry
35min