Appareils et accessoires
Kip katsu curry met rijst
Prép. 15min
Total 1h 40min
4 porties
Ingrédients
Gestoomde rijst
-
water1000 g
-
zout1 tl
-
350 g sushirijstkorte korrel rijst350 g
Kip katsu curry
-
olie plus extra voor het bakken15 g
-
knoflookteentjes5
-
uien in grote stukken gesneden (2 cm)120 g
-
wortelen in plakjes gesneden (1 cm)200 g
-
currypoeder1 ½ el
-
bloem145 g
-
kippenbouillon (zie tip)500 g
-
bruine suiker20 g
-
Japanse sojasaus (of shoyu)15 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)½ tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
zout¼ tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
eieren, medium (53-63 g) opgeklopt2
-
panko paneermeel160 g
-
kippenborstfilets (ca. 180 g per stuk)4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1192.3 mg
Protides
59.5 g
Calories
4067.5 kJ /
972.2 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
145.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Klassiekers
27 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Vegan Oesterzwam Soep
Pas d’évaluation
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Pas d’évaluation
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Kimchi
Pas d’évaluation
Aromatische kipcurry
1h
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Pindakaas Havermoutbal
Pas d’évaluation
Kip tikka masala
1h 10min